Biskut Tart Tulip

Biskut tart nanas bunga tulip boleh dijadikan 'wedding favors' atau 'doorgift' dan hamper raya. Pilihan warna dariKuning, Pink, Purple, etc. Tart nanas boleh digantikan dgn tart strawberry dan blueberry

Biskut Ice Nestum

Biskut Ice Nestum amat sedap.Pada musim perayaan, tempahan melebihi ratusan balang. Turut dikenali sebagai biskut ice-ice baby.Cair dimulut dan rapuh.

Donut

Donut, 16 pcs per box.1 box contains 8 types of topping include snow sugar, cheese, oreo, mix nuts, nut, chocolate rice, almond nibs and almond slice.

Popia

Terdapat pelbagai jenis popia. Antaranya popia pedas, popia horlick, popia nestum horlick, popia nestum.

Roll or kek lapis sarawak

Saya turut menerima tempahan kek lapis sarawak dan kek lapis roll

Dadih

Bestnya kalau bleh makan dadih time musim2 panas.. kalau berminat blehla hubungi saya.

Wednesday, April 15, 2015

I need a lappy

Assalammualaikum..

kesian tgk blog nie sebab takde time nak update.. erm.. tok pengetahuan semua.. saya officially da berhenti kerja hujung tahun lepas dan sekarang 100% buat bisnes.

Sesiapa berminat nak borong, edar, etc anything yg saya produce silalah berbuat sedemikian dgn contact saya at facebook, or watsap 013-8066647.

Saya mencari rakan2 yg sudi buat bisnes dgn saya serata dunia.. dalam Malaysia, Brunei, Singapura , Indonesia, etc. Da dekat nak raya nie.. sapa nak duit????

Maafla sbb susah nak online sekarang nie .. tu yang tgh cari laptop dan internet line yg sesuai bg memudahkan segala urusan..Doakan saya yer kawan2..

Tuesday, April 8, 2014

Donut (16pcs per box)

Assalammaulaikum...

Its been a long time since my last post. Being busy with work and new born baby gul..
last month tangan da gatal2 nak pegang mixer and terjadilah bisnes donut.. antara many more ideas yg nak direalisasikan for this year.. angan2 mmg la dr few years back. but this year kena kuatkan semangat tok merealisasikan byk perkara.. masa tak menunggu kita kan..

Oraite.. untuk permulaan.. saya ambil fast sale jer dulu tok bisnes donut nie.. biasanya promote kat facebook jer..

Donut nie saya jual dlm kotak. satu kotak ada 16pcs dan ada 8 jenis topping. Antaranya snow sugar, cheese, nut, mix nut, chocolate rice, almond nibs, almond slice, and oreo..





Monday, July 1, 2013

Katalog Raya 2013

Sunday, May 26, 2013

Pemborong dan pengedar biskut, almond caramel,popia,biskut untuk raya 2013

Assalammualaikum...

selamat hari raya... Aidilfitri mulia...
Lalalaala... Heheh...

Da start countdown for puasa da nie... Mesti ramai yg da start puasa sunat,etc..
For us plak.. Da start da proses ambik order for raya..
Kitorang masih open order for pemborong dan pengedar.. Sesiapa yg berminat jgn malu jgn segan sila contact jer saya jerk.. Juz make sure order awal la ..pls..pls..pls.. Sbb kalau da 1 month before puasa baru nak order... Fuh... Ade kemungkinan akan di reject sbb ambik masa nak completekan order tau.. Bkn nyer senang... Hehehe

Tq for understanding yer..

Almond caramel

Hi..almond caramel is in d'house..


Monday, March 11, 2013

Caiyok..Caiyok

nak buat sedikit perubahan kat blog nie.. rajin mode.. caiyok..caiyok..

Tuesday, January 15, 2013

Punah harapan Ku....

Assalammualaikum..

Pa kabar kawan2 sekalian..
Selamat Tahun Baru 2013.. terlambat sudah kan.. hahha...
Semoga tahun baru nie kita sama2 dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yg baik..dan ceria2 selalu..hehhe. (Mode sik tauk pa nak dipadah)
Memang aritu semangat berkobar2 nak updatekan blog nie.. but.. disebabkan terlampau busy wif kerjaya..so terpaksala ditangguhkan.. Project baking still berjalan but update kat facebook jer.. ( bkn kat page yerk.. kat fb peribadi) Ngaper.. sebab takder pc/laptop for update blog.. ermm.. tak mampu nak beli.. nie pun sbb online kat ofis.. huhuh

This year byk project baking yg bakal saya buat... InsyaAllah akan berusaha lebih kuat lagi tok update blog and post yg latest2 project.. Lgpun tahun nie semangat berkobar2 nak naikkan lagi bisnez AirynzCollection.. da lama sgt tinggalkan bisnes tu.. taknak la terkubur camtu jer.. sia2 la usaha saya saya selama nie kan.. With my new biz partner.. nantikan koleksi fesyen terkini dari kami.. (sempatla plak promote Airynz Collection) hehehe..

Tp for ErynaBizkitz.. memeng byk la project yg nak diterjah... suka sangat2 wif benda2 kreatif nie.. huhuhu...ermm korang tahu ke tak actually apa yg saya buat for a living..? ermmm... programmer... hahaha...
camne la programmer leh jadi baker and fashion designer and  etc... uhhh... byk project2 yg saya buat tau.. bukan setakat tu jerk... mcm2 ade... korang mesti tak caya punyer...

Oraite.. nak stop merapu.. for followers.. nanti I bagi resepi2 yg best2 tau... huhuhu